021-6123
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | ﺳﻪشنبه 22 تير 1395 در ساعت 52 : 16 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

قطر تیغه و سرعت برش اسلایسر ، هر فروشگاه مواد پروتینی و تولید کننده فراورده های گوشتی بدون شک به اسلایسر و کالباس بر صنعتی نیاز دارد ، یکی از مواردی که خریداران اسلایسر باید به آن توجه کننده این است که برای اسلایس چه محصولاتی نیاز به اسلایسر دارند و بسته به تنوع محصولات خود برای انتخاب و خرید اسلایسر اقدام نمایند.

علاوه بر جنس بدنه اسلایسر و جنس تیغه اسلایسر ، قطر تیغه اسلایسر و سرعت چرخش تیغه نیز دارای اهمیت است ، خریداران باید متناسب با موادی که می خواهند اسلایس کنند، تیغه ای با قطر مناسب را انتخاب کنند تا بتواند تمام نیازهای آن ها را تامین کند ، تیغه های اسلایسر با قطرهای متفاوتی ساخته می شوند که هرکدام از آن ها بر اساس نیاز مصرف کننده طراحی شده اند ، این نکته از آن جهت مهم می شود که فروشگاه ها و تولید کنندگان مواد پروتینی نباید در هنگام اسلایس محصولات خود با کوچک بودن قطر تیغه اسلایسر مواجه شوند ، باید توجه کرد که قطر تیغه اسلایسر با قطر مفید تیغه اسلایسر متفاوت است و غالبا قطر مفید تیغه کم تر از قطر اسمی آن است ، پس در هنگام انتخاب باید به حداکثر قطر محصولات توجه کرد و به نسبت آن قطر مفید برش مناسب را انتخاب کرد .

قطرهای کالباس بر 276 ، 300 ، 320 و 350 میلیمتری ، قطرهایی است که بنا به نیاز مصرف کننده در اسلایسرهای شرکت های براکس و امگا مورد استفاده قرار گرفته است که این تنوع می تواند جوابگوی نیازهای مختلف خریداران اسلایسر باشد .

دور گردش تیغه اسلایسر یکی از مواردی است که تاثیر مستقیمی در کیفیت محصول اسلایس شده دارد ، بالا بودن بیش از حد دور گردش تیغه اسلایسر موجب نامتوازن شدن خروجی اسلایسر و پایین آمدن دقت در روند کار با اسلایسر می شود ، از طرفی پایین بودن بیش از حد دورگردش تیغه اسلایسر موجب بی کیفیت شدن خروجی اسلایسر می شود که علاوه بر خورده شدگی اسلایس ها ، موجب طولانی تر شدن زمان فرایند اسلایس مواد می شود .

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()