021-6123
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | پنجشنبه 21 خرداد 1394 در ساعت 12 : 20 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

کالباس بر محک یکی از انواع کالباس بر می باشد که در فروشگاه ها و پروتئینی ها جهت برش کالباس مورد استفاده قرار میگیرد تیغه ی قرار گرفته در کالباس بر محک از نوع ایتالیایی بوده و از کیفیت بالایی نیز برخوردار می باشد پس از انتخاب و خرید کالباسبر توجه به نکاتی در حفظ و نگهداری آن حائذ اهمیت است .



 مشخصات کالباس بر محک :

  •  سطح پوشیده از انادایزینگ
  •  قابلیت تنظیم ضخامت برش
  •  دارای کفی محافظ
  •  دارای تیغه 5/27
  •  دارای 25 ماه گارانتی

هنگام خرید کالباس بر به متعلقات قرار کرفته در پک دستگاه توجه نمایید :
  •  مجموعه تیغه تیز کن
  •  دفترچه راهنمای کالباس بر
  •  ظرف روغن وآچار آلن

نکاتی قبل از روشن کردن دستگاه :
1 - کالباس بر را در سطحی مسطح قراردهید .
2 - از قرار دادن کالباسبر در مجاورت رطوبت و مسیر باد کولر خودداری نمایید .
3 - نزدیک ترین پریز برق را جهت تغذیه دستگاه انتخاب نمایید .
4 - از پریز ارت دار جهت تغذیه کالباس بر استفاده نمایید .
5 - از برش مواد دیگر به غیر از کالباس توسط دستگاه خودداری نمایید .
6 - پس از استفاده ی روزانه از دستگاه تیغه ی کالباس بر را جهت رعایت بهداشت و اصول ایمنی با دستمال نمدار تمیز نمایید .
نحوه ی عملکرد قطعات کالباس بر :
  • کلید روشن / خاموش : جهت روشن وخاموش کردن کالباس بر از این کلید استفاده می شود .
  •  دسته مندرج : این قطعه جهت تنظیم ضخامت برش کالباس به کار میرود .
  •  پایه صفحه کنترل ضخامت برش :چرخاندن دسته مدرج باعث تغییر وضعیت صفحه کنترل ضخامت (قطعه شماره 8)  می شود ، توجه داشته باشید هنگام جابجایی دستگاه به هیچ وجه از این قسمت برای بلند کردن کالباس بر استفاده نشود .
  •  قطعه سوزنی : هنگامیکه ارتفاع کالباس به کمتر از 4 سانتی متر می رسد ، این قطعه باید پشت کالباس قرار گیرد تا هنگام برش از دستان شما محافظت نماید .
  •  صفحه کنترل ضخامت برش : این صفحه نشیمن کالباس می باشد که با فاصله ای که نسبت به تیغ برش می گیرد تعیین کننده میزان ضخامت کالباس است . توجه داشته باشید هنگام جا به جا کردن کالباس بر به هیچ وجه از این قسمت برای بلند کردن دستگاه استفاده نشود .
  •  تیغه برش : این قطعه عمل اصلی برش را انجام می دهد که موارد زیر در مورد آن باید رعایت شود :
  1.  تیغ کالباسبر را باید بعد از استفاده در پایان هرروز به وسیله یم ابر نمدار با رعایت نکات ایمنی تمیز کرد ، زیرا انباشتگی چربی روی تیغ به مرور زمان باعث کند شدن تیغ و  همچنین خرد کردن بیش از حد کالباس می شود .
  2.  نکات ایمنی درزمان استفاده از تیغ ، همواره باید مورد توجه قرار گیرد .
  3.  از نزدیک کردن بیش از اندازه دست به تیغ خودداری نمایید .
  4. وارد شدن ضربه به تیغ باعث آسیب جدی به آن می شود .
  5. از بریدن موادی به جز کالباس خصوصا موادی مانند پنیر پیتزا با کالباس بر جدا خودداری نمایید .
  • مهره پلاستیکی حفاظ سنگ : این قطعه به عنوان دستگیره تیزکن است که برای تغییر وضعیت حفاظ سنگ کاربرد دارد .
  • حفاظ تیغ : این صفحه به عنوان محافظ تیغ نسبت به عوامل خارجی قرار گرفته است . جهت تمیز کردن پشت آن می توان به وسیله آچار آلنی که در متعلقات دستگاه قرار داده شده است و پیچ روی آن را بازکرده و با دقت از روی تیغه جدا نمایید.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()