مجموع : 0 تومان
محصولی انتخاب نشده است

تخلفات جدید در تولید سوسیس و کالباس

10 / 10
از 1 کاربر

تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس سوژه ی خبرنگاران گردید . سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی جهت جلوگیری استفاده از خمیر مرغ در تولید فراوده های گوشتی متوجه  موارد جدیدی از تخلف در صنایع تولید سوسیس و کالباس شده است .

وحید مرندی مقدم معاون نظارت بر اجرای استاندارد ، سازمان ملی استاندارد ایران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود : به علت افزایش قیمت گوشت ، افراد سودجو در برخی از واحدهای تولید فرآورده های گوشتی با استفاده از رنگهای غیرمجاز و مصنوعی گوشت مرغ را رنگ کرده و توسط برچسب فراورده گوشت قرمز آن ها را توزیع و به فروش می رسانند .

وی با اشاره به اینکه طبق قوانین استاندارد مصرف رب گوجه فرنگی و رنگ طبیعی نیز در سوسیس و کالباس ممنوع است ، تصریح کرد : از سازمانهای استاندارد سراسر کشور درخواست کنترل بیشتری بر روی کارخانه های فرآورده های گوشتی را کرده ایم .

مرندی مقدم ، مصرف مرغ به جای گوشت قرمز را از نظر سلامت بدون اشکال می داند وی گفت : استفاده از رنگ های غیرمجاز سلامت مردم را به خطر می اندازد و‌ از سویی با توجه به قیمت پایین مرغ نسبت به گوشت ، این کار تخلف و کم فروشی نیز محسوب می شود به دنبال این تخلف منتظر اعلام نظر مراجع قضایی هستیم تا با متخلفان برخورد کنند و حتی نام آنها را به مردم اعلام کنیم .

معاون نظارت سازمان ملی استاندارد درباره نظر این سازمان درباره مصرف خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی ااضافه نمود : سازمان ملی استاندارد از سال 90 اعلام کرده است ، ‌استفاده از خمیر مرغ ممنوع می باشد اما متأسفانه چندی پیش در یک برنامه تلویزیونی به اشتباه اعلام شد که سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی موافق مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس هستند و تنها وزارت بهداشت مخالف است .

مرندی مقدم با تأکید بر عزم وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد جهت جلوگیری از استفاده خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی تصریح کرد : استفاده از خمیر مرغ در سلامت محصولات ایجاد اشکال نخواهد کرد لذا دلیل مخالفت ما استفاده از خمیر غیربهداشتی مرغ است و هر زمان که سازمان دامپزشکی شرایطی را که استاندارد خواسته است در تولید خمیر مرغ لحاظ نماید در ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ بازنگری می شود .

معاون سازمان ملی استاندارد گفت : دامپزشکی نباید اجازه دهد ضایعات مرغ که از پاک کردن مرغ فروشگاه های سطح شهر بدست می آید و حاوی احشاء شکم مرغ است در تولید خمیر مرغ به کار رود .

وی خمیرمرغ هایی را که از این ضایعات تهیه می شود ، غیربهداشتی و غیرقابل مصرف خواند و خاطرنشان کرد: به دامپزشکی پیشنهاد کردیم از این ضایعات برای تهیه خوراک دام استفاده شود. مرندی مقدم تأکید کرد : تا زمانی که سازمان ملی استاندارد متقاعد نشود که خمیر مرغ مصرفی با خمیر مرغ فعلی متفاوت است،‌ اجازه استفاده از آن را نمی دهیم.

وی با اشاره به اینکه استاندارد برای جلوگیری از استفاده خمیر مرغ نیازمند همکاری انجمن فرآورده های گوشتی است ، تصریح کرد: برای جلوگیری از ضرر و زیان صنایع سوسیس و کالباس باید جلوی تقلب در این صنف را بگیریم .

معاون سازمان ملی استاندارد از اجرای طرح کنترل بازار خبر داد و گفت : در این طرح اولویت اول بحث ایمنی غذاست تا غذاهای مصرفی مردم با استانداردهای مصوب مطابقت داشته باشد و استاندارد مسئول کنترل محصول نهایی است و بر مواد خام کنترل و نظارت ندارد و نظارت قبل از کارخانه متولی خود را دارد .

مسئله ی بعدی پس از دقت در انتخاب خرید عمده ای سوسیس و کالباس برای فروشگاه های پروتئینی ، خرید کالباس بر می باشد لذا این انتخاب باید برحسب نوع کار و حجم کاری صورت پذیرد . جهت خرید اسلایسر و یا اطلاع از قیمت کالباسبر با کارشناسان ما در تماس باشید .

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()