021-6123
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | دوشنبه 11 خرداد 1394 در ساعت 54 : 16 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

بهترین کالباس بر کدام است ؟ سوالی است که در زمان خرید کالباس بر پیش می آید و پاسخ این سوال برای مشتری اهمیت زیادی داشته و گاهی انتخاب و خرید اسلایسر بر اساس پاسخ این سوال صورت می پذیرد ، کالباس بر صنعتی و کالباس بر فروشگاهی دو گروه اصلی کالباس بر می باشند .

انتخاب دستگاه اسلایسر بر اساس نوع کار باید صورت گیرد و عنوان بهترین کالباس بر در صورت کلی به کالباس بر ایتالیایی اطلاق می گردد که بهترین این دستگاه ها برند کالباسبر Omega است و از سویی نیز اگر میان کالباس بر های ایرانی این انتخاب صورت گیرد ، این عنوان به کالباس بر پارس برش اختصاص می یابد زیرا در میان کالباس بر ایرانی این اسلایسر دارای تیغه ی ایتالیایی و قیمت بسیار مناسب است و عمر کالباس بر نیز از ویژگی های برجسته اسلایسر پارس برش ذکر می گردد .

به طور کلی برای انتخاب دستگاه اسلایسر باید به مقدار اسلایس کالباس و ژامبون در روز توجه نمود تا انتخاب بر اساس نیاز کار صورت پذیرد ، دستگاه های خارجی دارای قدرت موتور و کیفیت فوق العاده در اسلایس مواد غذایی هستند اما انتخاب این دستگاه ها برای فروشگاهی که مقدار برش و اسلایس مواد غذایی در روز کم و پایین است اصلا مناسب و مقرون به صرفه نیست و این موضوع بالعکس نیز است اگر فروشگاه هایی تمام مدت روز به اسلایس کالباس و ژامبون می پردازد انتخاب کالباس بر ایرانی اصلا انتخاب صحیحی نخواهد بود زیرا حجم کار بالا و قدرت موتور و کیفیت تیغه پایین تر از نیاز کار است .

ارسال نظر
نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()