از گذشته تفریح و پیک نیک با کبابش لذت داشت. اصلا خیلی از مواقع، عدم توانایی در درست کردن یک کباب تفریح را به هم می زد. یا گوشت وا می رفت. یا کباب یکنواخت نبود. یا بنا به دلایلی گوشت می سوخت.
باز هم بگویید تکنولوژی بد است. امروزه می توانید با یک دستگاه کباب زن تمام مشکلات فوق را حل کنید و تفریح را به خانه ببرید. زیر درخت حیاط ویلایی خود در حال استراحت هستید و همزمان، با خیال راحت کباب درست می کنید. یا نه، به پارک و فضای سبز نزدیک خانه خود می روید و با درست کردن یک کباب کوبیده مشت، از زندگی لذت می برید. انصافا کباب زن از جمله دستگاه هایی است که تفریحات این چنینی را دل چسب تر و لذت بخش تر نموده است.
انواع کباب زن
عادت کردیم اول محصول را تعریف کنیم. اما کباب زن که نیاز به تعریف ندارد. برای همین سراغ انواع آن می رویم. کباب زن هم به دو نوع دستی و صنعتی تقسیم می شود. تفاوت این دو نوع مثل همیشه، بیشتر در حجم و سرعت کار است. همیشه تاکید می کنیم بررسی کنید و ببینید دقیقا به چه وسیله و دستگاهی احتیاج دارید و سپس انتخاب کنید و بخرید. از خانه شروع می کنیم.
کباب زن دستی یا خانگی
کباب زن دستی یا خانگی یا حتی گاهی رومیزی، یکی از محبوب ترین دستگاه ها در صنعت آشپزی است. در خانه یا حیات یا فضای باز نشسته اید. ماده اولیه کباب که همان گوشت و سایر مواد لازم ترکیب شده با آن است، را از بالای دستگاه درون مخزن مخصوص دستگاه می ریزید و بقیه کارها را به آن می سپارید. بعد از چند دقیقه کباب شما آماده است. اگر دستگاه شما از نوع برقی باشد که چه بهتر. المنت حرارتی دستگاه، گوشت را بسیار راحت تر و متناسب تر پخش می کند.
دستگاه کباب زن دستی، باز خودش انواع مختلفی دارد. پلاستیکی و فلزی. معلوم است که اگر از ما بپرسید نوع فلزی اش را توصیه می کنیم. اگر چه ممکن است کمی گران تر باشد. عدم چسبیدن گوشت به دستگاه فلزی خصوصیت مهمی است که نباید از آن به راحتی گذشت.
کباب زن برقی یا صنعتی
همه چیز به حجم کار شما دارد. گاهی مغازه یا رستوران بزرگی دارید که مشتریان شما می خواهند هر چه زودتر کارشان راه بیفتد. اینجا دیگر کباب زن دستی یا خانگی به دردتان نمی خورد. ناگزیرید از انواع اتوماتیک یا برقی و صنعتی استفاده کنید.
اگر مواد اولیه را یکسان بگیریم، سرعت بالا شاید مهم ترین خصوصیت کباب زن اتوماتیک نسبت به نوع خانگی باشد. بهداشت مسئله دوم است. درانواع صنعتی، دست کاربرد کمتری دارد و بیشتر کارها به دستگاه سپرده می شود. وقتی کار توسط دستگاه انجام گیرد، نیاز به کارگر هم کمتر می شود. این یعنی صرفه جویی در هزینه کار. در چنین مواقعی همان اوایل کار، هزینه دستگاه از محل صرفه جویی، در به کارگرفتن کارگر جبران می شود. به همین دلیل ما همیشه تاکید می کنید بر حسب نیاز هزینه کنید. بعضی اوقات هزینه کردن خودش نوعی سرمایه گذاری است.
خصوصیت بعدی دقت در انجام کار است. ماشین هر آنچه را که ما بخواهیم با همان دقت به ما می دهد. این یعنی کیفیت بهتر کار و رضایت بیشتر مشتری. دستگاه کباب زن حتی از نوع برقی و صنعتی جزء دستگاه هایی است که نسبت به کارکردش فضای زیادی را هم اشغال نمی کند. جنس بدنه دستگاه کباب زن برقی معمولا از فلزات مستحکم و در بسیاری از موارد، آلومینیوم ضد زنگ است. روکشی از تفلون هم روی بعضی از مدل ها می کشند تا کیفیت کار بالاتر رود.
دیگر نوبت انتخاب شما فرا رسیده است. کباب زن دستی یا برقی؟