اسلایسر صنعتی جهت اسلایس مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد ، دستگاه برش مواد غذایی بهترین و بهداشتی ترین روش اسلایس است که در دو مدل اسلایسر دستی و اسلایسر اتوماتیک قابل انتخاب است .
اسلایسر صنعتی جهت اسلایس مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد ، دستگاه برش مواد غذایی بهترین و بهداشتی ترین روش اسلایس است که در دو مدل اسلایسر دستی و اسلایسر اتوماتیک قابل انتخاب است .
تعریف اسلایسر صنعتی
برای شناختن دستگاه اسلایسر صنعتی، ابتدا باید بدانیم اسلایسر چیست. به تعریف های پیچیده کاری نداریم. هر دستگاهی که برای بریدن، قطعه قطعه کردن، خرد کردن و کارهای این چنینی به کار می رود، اسلایسر است. با این تعریف، انواع آبمیوه گیری ها، خرد کن ها، چرخ گوشت ها، کالباس برها و حتی رنده ها هم به نوعی جزء اسلایسرها به حساب می آیند. هرچند منظور ما از اسلایسر در اینجا این ها نیستند.
حالا اگر اسلایسر ها در صنایع مختلف و بزرگ به کار گرفته شوند، نام آنها به اسلایسر صنعتی تغییر خواهد یافت. مثلا یک آشپزخانه و یا رستوران بزرگ نمی تواند برای خرد کردن و قطعه کردن سبزیجات و میوه ها و انواع مواد غذایی مثلا از رنده یا چاقو استفاده کند. در واقع بیشترین محل استفاده اسلایسر صنعتی هم در مکان های این چنینی است. رستوران و فروشگاه های بزرگ که نیاز به قطعه قطعه کردن انواع مواد غذایی، در کمترین زمان ممکن دارند. جایی که اندازه یکسان قطعات و برش های متفاوت و تمیز، اهمیت خاصی دارد.
ویژگی های اسلایسر صنعتی
اسلایسر صنعتی معمولا با برق کار می کند. نحوه کار اکثریت غالب آنها هم نیمه اتوماتیک است که با پیشرفت تکنولوژی تغییراتی زیادی کرده اند. به همین دلیل، انواع مختلف اسلایسر صنعتی با ویژگی ها و قابلیت های گوناگون در بازار موجود است. با این وجود در حال حاضر، هنوز هم وجود یک کاربر در کنار اسلایسر صنعتی برای کنترل امور ضروری است.
نحوه کار کلی اسلایسر صنعتی هم به این صورت است که موتورهای الکتریکی موجود در آن عمل برش را انجام می دهند. جزئیات کار و سرعت عمل در انواع مختلف اسلایسر صنعتی با هم تفاوت دارد. در مجموع در جاهایی که اسلایسر صنعتی استفاده می شود، سرعت کار به شدت افزایش یافته و وابستگی به نیروی انسانی به حد قابل توجهی کاهش می یابد.
انواع اسلایسر صنعتی
اسلایسر صنعتی مانند بیشتر دستگاه های الکترونیکی دیگر به انواع مختلفی تقسیم می شود. اسلایسر صنعتی گوشت، دستگاه اسلایسر میوه و دستگاه اسلایسر سبزیجات، سه نوع از مهم ترین و کاربردی ترین انواع اسلایسرهای صنعتی به حساب می آیند. البته گاهی کار تخصصی تر هم می شود و مثلا خود اسلایسر های میوه هم به انواع مختلفی با توجه به انواع میوه ها تقسیم می شوند. اما در حالت کلی می توان از اسلایسر میوه برای قطعه قطعه کردن بسیاری از میوه ها استفاده نمود. در ذیل به صورت خیلی مختصر با نوع اول یعنی اسلایسر گوشت آشنا می شویم.
اسلایسر صنعتی گوشت
دستگاه اسلایسر گوشت یکی از انواع اسلایسرهای صنعتی است. گفتیم چرخ گوشت هم جزء اسلایسرها محسوب می شود، اما وقتی اصطلاح اسلایسر گوشت را به کار می بریم، یعنی در مورد دستگاهی متفاوت از چرخ گوشت صحبت می کنیم.
نحوه کار با اسلایسر بر خلاف ظاهر کلمه، بسیار آسان است. البته این که می گوییم آسان، نباید شما را از رعایت مسائل ایمنی غافل نماید. به طور کلی پیشنهاد می کنیم افراد کم سن و سال تر و افرادی که اصلا با این دستگاه ها آشنایی و سر و کار ندارند، به سراغ کار کردن با آن ها نروند.
اسلایسر چرخ گوشت برای قطعه قطعه کردن گوشت به شکل های مختلف ورقه ای و تکه ای و نیز در ابعاد متفاوت کوچک و بزرگ به کار می رود. دستگاه، روی قطعات و ابعاد مورد نظر تنظیم شده و گوشت در محل مخصوص قرار داده می شود. موتور الکتریکی اسلایسر، شروع به کار کرده و گوشت در ابعاد لازم تحویل شما داده می شود. معمولا برای استفاده از این دستگاه از گوشت خام استفاده کنید. چرا که گوشت پخته قابلیت شکل پذیری کمتری دارد. همچنین سعی کنید از گوشت یخ زده و منجمد استفاده نمایید، تا دستگاه به صورت راحت تر و منظم تر کار کند. استفاده از گوشت غیر منجمد و پخته باعث حرکت گوشت و به هم خوردن نظم قطعات اسلایس شده، می شود.
باز هم مثل همیشه شما را به تحقیق و بررسی هنگام خرید دعوت می کنیم. اصولا خرید خوب، خریدی است که مطابق نیاز و با قیمت مناسب و کیفیت قابل قبول صورت گیرد.