چرخ کردن پیاز با چرخ گوشت تسمه ای یا چرخ گوشت گیربکسی در زمان خرید چرخ گوشت توجه به این نکته بسیار اهمیت دارد که ایا در نظر دارید که با چرخ گوشت تنها گوشت و مواد پروتئینی را چرخ نمایید و یا علاوه بر ان می خواهید پیاز را نیز چرخ نمایید که این نکته بیشتر در رستوران ها و کبابی ها به دلیل تهیه گوشت کبابی رایج است و در زمان چرخ کردن گوشت با دستگاه چرخ گوشت ، پیاز را نیز چرخ می نمایند .
توجه به اینکه ایا چرخ گوشت گیربکسی و یا چرخ گوشت تسمه ای قابلیت چرخ کردن پیاز را دارد یا نه اهمیت دارد زیرا در صورتی که چرخ گوشت این قابلیت را نداشته باشد در کوتاه مدت دچار مشکل خواهد شد حتی اگر چرخ گوشت انتخاب شده بهترین چرخ گوشت موجود باشد ، چرخ کردن پیاز توسط چرخ گوشت گیربکسی کمتر توصیه می گردد تا چرخ گوشت تسمه ای زیرا طراحی چرخ گوشت ها بر اساس عملکرد و محل استفاده از انها صورت گرفته است از این رو باید به نکاتی که چرخ گوشت ها را از یکدیگر متمایز می نماید اهمیت داد .
پیاز به دلیل موادی که در خود دارد اگر در قسمت تیغه و پنجره به مدتی بماند موجب کند شدن تیغه می گردد ، البته این نکته حائز اهمیت است که سیستم چرخ گوشت امروزه به سیستم تیغ و پنجره اتومات انتقال یافته و تیغ و پنجره در مدت چرخ کردن گوشت در حین تیز شدن نیز می باشند که امکان چرخ کردن پیاز را ایجاد نموده است اما نکته دیگر این است که چرخ گوشت تسمه ای به دلیل ساختار برای چرخ کردن پیاز مناسب تر می باشد زیرا تخلیه ی پیاز در دستگاه چرخ گوشت تسمه ای اسان تر بوده و نیاز به چک کردن ندارد و تخلیه کامل صورت می پذیرد ( البته توجه به این نکته که اگر گلویی و روده از جنس استیل باشد بهتر است تا ابکاری یا چدنی زیرا اب پیاز در حین چرخ کردن در طولانی مدت موجب آسیب رساندن به این قسمت ها می گردد اما اگر گلویی و روده از جنس استیل باشد تقریبا این احتمال خطر به صفر می رسد ) و در نهایت امکان چرخ کردن گوشت با چرخ گوشت تسمه ای ایستاده امکان پذیر است از این رو اگر توجه شود در تمامی کبابی ها و رستوران هایی که به چرخ پیاز نیاز دارند از چرخ گوشت ایستاده ی تسمه ای استفاده می نماید .
چرخ کردن پیاز توسط چرخ گوشت گیربکسی بسیار کمتر توصیه می گردد زیرا در این چرخ گوشت ساختار گلویی و روده و تیغه دقیقا در یک راستا و یک خط طراحی شده است و این امر موجب می گردد که بعد از چرخ کردن پیاز اب پیاز در پشت گیربکس مانده و علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع در نهایت به چرخ گوشت آسیب برساند .
اگر چرخ گوشت گیربکسی نیاز شما را بر طرف می نماید و از سویی نیز چرخ کردن پیاز یکی از اولویت های کار است ، برای اینکه با چرخ کردن پیاز مشکل کمتری برای دستگاه چرخ گوشت ایجاد گردد بهتر است که در زمان چرخ کردن پیاز در قسمت پایه های پشتی چرخ گوشت پایه ی کوتاه دیگری تعبیه گردد که چرخ گوشت را به سمت جلو به مقدار تمایل نماید که به تخلیه ی آب پیاز کمک شده و اب پیاز پشت گیربکس باقی نماند این یکی از روش هایی است که امکان اسیب رساندن به چرخ گوشت گیربکسی توسط پیاز را بسیار کاهش می دهد .
چرخ گوشت الکترو کار برای رستوران ها و کبابی ها که مدام در حال چرخ کردن گوشت و پیاز به صورت همزمان هستند و برای تهیه ی مواد اولیه به این امر نیاز مبرم دارند ، چرخ گوشت تسمه ای مدل EC-16 با ضامن جلو را توصیه می نماید ، چرخ گوشت ضامن جلوی تسمه ای ایستاده ی الکتروکار ایده ال جهت چرخ شدن همزمان گوشت و پیاز می باشد و قیمت چرخ گوشت نیز به نسبت مدل های گیربکسی بسیار مناسب تر می باشد ، بازدهی چرخ گوشت الکتروکار مدل EC-16 برابر با 300 کیلو گرم در ساعت با موتور 2 اسب می باشد که می توان با تغییر نوع موتور و افزایش قدرت موتور از 2 اسب به 3 اسب این بازدهی نیز افزایش می یابد در خرید چرخ گوشت الکتروکار مدل EC-16 اگر برای پیاز در نظر گرفته شده است حتما گلویی و روده و همچنین طوقه ی چرخ گوشت را استیل انتخاب نمایید زیرا این امر به شست و شوی اسان و عمر طولانی تر این قسمت ها کمک می نماید ، نمایندگی چرخ گوشت الکتروکار تمدن نژاد ، دستگاه EC-16 را 12 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش ارائه می نماید .