کالباس بر محک یکی از انواع کالباس بر می باشد که در فروشگاه ها و پروتئینی ها جهت برش کالباس مورد استفاده قرار میگیرد تیغه ی قرار گرفته در کالباس بر محک از نوع ایتالیایی بوده و از کیفیت بالایی نیز برخوردار می باشد پس از انتخاب و خرید کالباسبر توجه به نکاتی در حفظ و نگهداری آن حائذ اهمیت است .
مشخصات کالباس بر محک :
هنگام خرید کالباس بر به متعلقات قرار کرفته در پک دستگاه توجه نمایید :
نکاتی قبل از روشن کردن دستگاه :
2 - از قرار دادن
کالباسبر در مجاورت رطوبت و مسیر باد کولر خودداری نمایید .
3 - نزدیک ترین پریز برق را جهت تغذیه دستگاه انتخاب نمایید .
4 - از پریز ارت دار جهت تغذیه کالباس بر استفاده نمایید .
5 - از برش مواد دیگر به غیر از کالباس توسط دستگاه خودداری نمایید .
6 - پس از استفاده ی روزانه از دستگاه تیغه ی کالباس بر را جهت رعایت بهداشت و اصول ایمنی با دستمال نمدار تمیز نمایید .
نحوه ی عملکرد قطعات کالباس بر :
- کلید روشن / خاموش : جهت روشن وخاموش کردن کالباس بر از این کلید استفاده می شود .
- دسته مندرج : این قطعه جهت تنظیم ضخامت برش کالباس به کار میرود .
- پایه صفحه کنترل ضخامت برش :چرخاندن دسته مدرج باعث تغییر وضعیت صفحه کنترل ضخامت (قطعه شماره 8) می شود ، توجه داشته باشید هنگام جابجایی دستگاه به هیچ وجه از این قسمت برای بلند کردن کالباس بر استفاده نشود .
- قطعه سوزنی : هنگامیکه ارتفاع کالباس به کمتر از 4 سانتی متر می رسد ، این قطعه باید پشت کالباس قرار گیرد تا هنگام برش از دستان شما محافظت نماید .
- صفحه کنترل ضخامت برش : این صفحه نشیمن کالباس می باشد که با فاصله ای که نسبت به تیغ برش می گیرد تعیین کننده میزان ضخامت کالباس است . توجه داشته باشید هنگام جا به جا کردن کالباس بر به هیچ وجه از این قسمت برای بلند کردن دستگاه استفاده نشود .
- تیغه برش : این قطعه عمل اصلی برش را انجام می دهد که موارد زیر در مورد آن باید رعایت شود :
- تیغ کالباسبر را باید بعد از استفاده در پایان هرروز به وسیله یم ابر نمدار با رعایت نکات ایمنی تمیز کرد ، زیرا انباشتگی چربی روی تیغ به مرور زمان باعث کند شدن تیغ و همچنین خرد کردن بیش از حد کالباس می شود .
- نکات ایمنی درزمان استفاده از تیغ ، همواره باید مورد توجه قرار گیرد .
- از نزدیک کردن بیش از اندازه دست به تیغ خودداری نمایید .
- وارد شدن ضربه به تیغ باعث آسیب جدی به آن می شود .
- از بریدن موادی به جز کالباس خصوصا موادی مانند پنیر پیتزا با کالباس بر جدا خودداری نمایید .
- مهره پلاستیکی حفاظ سنگ : این قطعه به عنوان دستگیره تیزکن است که برای تغییر وضعیت حفاظ سنگ کاربرد دارد .
- حفاظ تیغ : این صفحه به عنوان محافظ تیغ نسبت به عوامل خارجی قرار گرفته است . جهت تمیز کردن پشت آن می توان به وسیله آچار آلنی که در متعلقات دستگاه قرار داده شده است و پیچ روی آن را بازکرده و با دقت از روی تیغه جدا نمایید.