021-6123
سبد خرید 0
>> >> >>
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
کالا برای:

دستگاه خمیرگیر

مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

خمیرگیر دستگاهی است که با به هم زدن مداوم خمیر مانع از سفت شدن سریع و از دست رفتن کیفیت آن می شود. همان دستگاهی که حتما بارها، در نانوایی ها و قنادی ها نمونه آن را دیده اید. در واقع این دستگاه نوعی میکسر است. میکسری که بیشتر برای هم زدن خمیر طراحی شده است. اما می توان در مواقع ضروری برای هم زدن برخی مواد دیگر که حالت خمیری دارند، هم از آن استفاده کرد.

خمیرگیر

انواع دستگاه خمیرگیر

 این دستگاه مانند بسیاری از دستگاه های دیگر، انواع خانگی و صنعتی دارد. انواع خانگی آن کوچک و دارای ظرفیت کمتر و انواع صنعتی آن بزرگ و دارای ظرفیت بیشتر هستند. حداکثر ظرفیت در انواع خانگی 40 کیلوگرم است. خمیرگیرهایی با ظرفیت های 5، 8، 15 و 20 و نهایتا 40 کیلوگرمی معمولا بیشتر در خانه مورد استفاده قرار می گیرند. برای همین نام خانگی را روی آن گذاشته اند. البته قنادی های کوچک هم می توانند از انواع خانگی دارای ظرفیت بیشتر مثلا 20 و 40 کیلویی استفاده کنند.

اما اگر این دستگاه، ظرفیت 50 کیلوگرم یا بالاتر از آن را داشته باشد، در رده دستگاه های خمیرگیر صنعتی جای می گیرد. نیاز به توضیح نیست که هر چه ظرفیت دستگاه بالاتر رود، اندازه و وزن آن هم بیشتر خواهد شد. اصولا طراحی این دستگاه به این صورت است: یک دیگ فلزی که یک چنگگ برای هم زدن در درون آن تعبیه شده است. البته در برخی از مدل های بزرگ آن، چرخ هایی زیر دستگاه قرارداده شده تا حمل و نقل آن آسان تر گردد.

انواع پیشرفته دستگاه خمیرگیر، چه از نوع خانگی و چه صنعتی به دستگاهی دیگر به نام سیل وکیوم مجهز هستند. سیل وکیوم دستگاهی است که پوشش نازکی از پلاستیک را روی خمیر قرار می دهد. این مساله علاوه بر جلوگیری از وارد شدن گرد و غبار و انواع میکروبهای احتمالی به داخل خمیر، باعث حفظ تازگی آن هم می گردد.

کاربرد دستگاه خمیرگیر

بیشترین کاربرد دستگاه خمیرگیر معمولا در نانوایی هاست. جایی که برای هم زدن مداوم خمیر به انواع بزرگتر آن احتیاج دارند. قنادی ها در رده دوم استفاده از این دستگاه هستند که بسته به اندازه کارگاه و مغازه از این دستگاه استفاده می کنند. حتی رستوران ها و فست فودی ها در بسیاری از موارد از دستگاه خمیرگیر با ابعاد مختلف استفاده می کنند. البته استفاده رستوران ها و ساندویچی ها و پیتزا فروشی های بزرگ از دستگاه خمیرگیر صرفا برای هم زدن خمیر نان محدود نمی شود. دستگاه خمیرگیر در این گونه موارد،  برای هم زدن خمیر پیتزا، همبرگر، گوشت کبابی و مواردی این چنینی هم کاربرد دارد.

برخی کارخانه ها و کارگاه های صنعتی هم از انواع پیشرفته و بزرگ دستگاه خمیرگیر بهره می برند. مدل هایی که توان هم زدن خمیری غیر از خمیر نان را هم دارند. مثلا خمیر کره، حلوا، شیره و... . 

دستگاه خمیر گیر

جنس دستگاه خمیرگیر

دستگاه های خمیرگیر از جمله دستگاه هایی هستند که در معرض استفاده مداوم قرار دارند. به همین دلیل معمولا بدنه دستگاه های خمیرگیر از فلزها و آلیاژ های محکم ساخته می شوند. استیل و آلومینیوم از جمله فلزهایی هستند که بدنه اصلی دستگاه خمیرگیر را تشکیل می دهند. معمولا استیل به کار رفته در این دستگاه استنلس است که در برابر پوسیدگی و زنگ مقاومت بالایی دارد.

فروش دستگاه خمیرگیر

معمولا دستگاه خمیرگیر با ضمانت و خدمات پس از فروش ارائه می شود. تنوع در شرکت های سازنده دستگاه خمیرگیر باعث شده، انواع شرکت ها و برندهای مختلف رقابت سختی را با یکدیگر در زمینه فروش آن داشته باشند. رقابتی که در بسیاری از موارد موجب افزایش قابلیت ها و کارایی بیشتر دستگاه می شود. این مساله دست شما را در انتخاب نمونه دستگاه خمیرگیر لازم و مفید بازتر می کند.

خمیر گیر

کاربردهای دستگاه خمیر گیر در مشاغل مختلف

دستگاه خمیر گیر، که به نام های دیگری نظیر میکسر خمیر، خمیر کن نیز شناخته میشود، کاربرد گسترده­ای در مشاغل مختلف دارد که در ذیل به برخی از مهم ترین آنها اشاره می کنیم:  

  1. نانوایی ها: نانوایی ها مهمترین مشاغلی هستند که از دستگاه خمیر کن استفاده می کنند. قیمت خمیر گیر مناسب نانوایی ها ممکن است از سایر مدل ها بالاتر باشد که به دلیل حجم و سایز آن است. دستگاه های خمیر گیر به نانوایی ها کمک می کنند تا خمیر را به سرعت، به طور یکنواخت و با کیفیت بالا مخلوط و ورز دهند. این کار موجب صرفه جویی در وقت و هزینه می­شود.
  2. قنادی ها: قنادی ها خرید خمیر گیر را برای تهیه خمیر انواع شیرینی، کیک، کلوچه، بیسکویت و ... انجام می­دهند. دستگاه های خمیر کن به قنادی ها کمک می کنند تا خمیری لطیف، یکنواخت و با کیفیت بالا تهیه کنند.
  3. کارگاه های تولید نان و شیرینی: کارگاه های تولید نان و شیرینی که به صورت عمده نان و شیرینی تولید می کنند، از دستگاه های خمیر گیر صنعتی با ظرفیت بالا استفاده می کنند.
  4. رستوران ها و هتل ها: برخی از رستوران ها و هتل ها که غذای خود را با رسپی خود تهیه می کنند، از دستگاه های میکسر خمیر برای تهیه خمیر پیتزا، پیراشکی، نان و ... استفاده می نمایند.
  5. کارخانجات تولید مواد غذایی: کارخانجات تولید مواد غذایی از دستگاه های میکسر خمیر صنعتی با ظرفیت بسیار بالا برای تهیه خمیر انواع نان های صنعتی، بیسکویت، کیک و شیرینی های صنعتی استفاده می کنند.
  6. مصارف خانگی: امروزه فروش خمیر گیر خانگی با ظرفیت های کم نیز در بازار رواج یافته و مورد استقبال خانواده­هایی قرار گرفته است که تمایل به پخت نان و شیرینی در منزل دارند.
ادامه مطلب ˅
10 / 10
از 22 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()