کیفیت پایین همبرگرهای مغازه کلافه تان کرده است. گاهی پس از استفاده از ساندویچ همبرگر در برخی از ساندویچی ها و فست فودی ها دل درد می گیرید و خدای نکرده مریض می شوید. بیشتر همبرگرهای بیرونی، مزه چربی و دمبه و یا حتی نان خشک می دهند.
یا نه! مغازه دار هستید و ساخت همبرگر مرغوب و دست ساز، همیشه کلی از وقت تان را می گیرد. علی رغم آنکه از گوشت و مواد اولیه سالم و مرغوب استفاده می کنید، باز هم همبرگرهای شما آن جوری که دوست دارید، در نمی آیند. کیفیت همبرگرهای صنعتی بسیاری از کارخانه ها، شما و مشتریان تان را قانع نمی کند.
کاری ندارد. کسی را متهم نکنید. خودتان دست به کار شوید و یک همبرگرزن بخرید تا بتوانید بهترین و با کیفیت ترین همبرگر را در خانه و مغازه درست کنید. ببینید نظر شما و مشتریان تان عوض می شود یا خیر؟
نحوه کار همبرگرزن
همبرگرزن چیست؟ دستگاهی است برای تولید انواع همبرگر از گوشت گوسفند، گاو و مرغ. نحوه کار آن هم معمولا ساده است. همبرگر زن معمولا دارای دو صفحه است که گوشت و سایر مواد لازم برای تهیه همبرگر، در بین آنها قرار می گیرد. سپس به وسیله اهرمی این دو صفحه به هم فشرده می شوند و این گونه همبرگر مرغوب و مورد نظرتان به دست می آید. البته که همه چیز به گوشت و مواد اولیه استفاده شده بر می گردد.
انواع همبرگرزن
همبرگرزن هم مانند بسیاری از دستگاه های این چنینی، به دو نوع دستی و برقی تقسیم بندی می شود.
همبرگرزن دستی به علت اینکه نیاز بیشتری به کاربر انسانی دارد، سرعت عمل و تولید کمتری هم دارد. اما در بسیاری از موارد، یک همبرگرزن دستی هم برای شما کافی است. مگر آنکه مغازه بزرگی داشته باشید که در آن صورت، می توانید از نوع برقی آن استفاده نمایید.
همبرگرزن های دستی باز خود به دو نوع نیمه اتوماتیک و خانگی تقسیم می شوند. البته در هر دو نوع وجود کاربر انسانی ضروری است. فقط حجم و سرعت نوع نیمه اتوماتیک بیشتر است. شکل و اندازه آنها هم با یکدیگر فرق دارد. میزان دخالت دست در نوع نیمه اتوماتیک کمتر است.
همبرگرزن برقی یا اتوماتیک
تفاوت همبرگرزن برقی یا اتوماتیک، با نوع دستی و خانگی آن در سرعت عمل و دخالت دست است. به این نوع از همبرگر زن، همبرگرزن صنعتی هم می گویند. عمل قالب گیری در این دستگاه با تیغه های مخصوص درونی و با سرعت زیاد انجام می گیرد. رعایت مسائل بهداشتی هم در این نوع از همبرگرزن بیشتر است. بسته بندی همبرگر های تولید شده توسط همبرگرزن برقی یا اتوماتیک هم بسیار راحت تر می باشد. دستگاه همبرگر زن برقی اتوماتیک به طور معمول می تواند بین 30 تا 60 همبرگر معمولی 100 گرمی را یک دقیقه (بسته به نوع و برند و کیفیت) تولید کند. قیمت این نوع هم بسیار گرانتر از انواع دستی و حتی نیمه اتوماتیک است. اما همه چیز به خود شما بستگی دارد. قبل از خرید حتما این سوال را از خود بپرسید: آیا من به یک دستگاه همبرگر زن برقی اتوماتیک احتیاج دارم؟؟؟
تاکید می کنیم در بسیاری از موارد چه خانه و چه مغازه های نسبتا کوچک همین نوع خانگی می تواند مشکل شما را حل کند. مگر آنکه حجم کار شما بسیار بالا باشد. کار با آنها را هم که در ابتدا گفتیم. دیدید چقدر راحت و آسان است؟ در هر صورت استفاده از همبرگرزن باعث می شود یک همبرگر متناسب و یکنواخت هنگام سرخ کردن در اختیارتان باشد.
نکاتی در خصوص همبرگر زن
وزن همبرگر های تولید شده چه در دستگاه های خانگی و دستی و چه برقی و اتوماتیک معمولا 100 گرم است. قطر استاندارد همبرگر هم 13 سانتی متر است. البته این اندازه ها قراردادی هستند و می تواند گاهی طبق نظر و نیاز کاربر تغییر کند.
جنس بدنه همبرگرزن ها چه دستی و چه برقی معمولا از استیل است تا به راحتی زنگ نزنند. ممکن است هنوز هم برخی همبرگرزن های قدیمی دستی با جنس پلاستیکی و قیمت پایین در بازار وجود داشته باشند، که به هزار و یک دلیل ما خرید آنها را توصیه نمی کنیم. یادتان باشد هر چه قدر پول می دهید آش می خورید.